Reparatii placa electronica aer conditionat

Eroare aparat aer conditionat
25 septembrie 2021

Telefon: 0726 029 041 Doar la acest numar se fac programari prentru reparatii placi electronice aparat aer conditionat

Servicii de reparatii placa electronica aer conditionat

Cum va pot ajuta? Ce probleme pot solutiona pentru aparatele de aer conditionat?

Aerul conditionat nu mai porneste? Suna pentru reparatii placi aer conditionat

Ati observat ca aparatul de aer conditionat nu mai porneste dintr-o data sau ati ignorat simptomele din trecut, iar acum nu mai puteti aprinde deloc unitatea?

Exista diverse cauze care stau la radacina acestei probleme, iar una din ele este defectiunea la nivel de placa electronica. Sunt electronist specializat pe probleme electrice aparate de aer conditionat si va pot ajuta pentru remedierea defectiunii.

Aparatul de aer conditionat nu mai raspunde la comenzi? Contacteaza-ma pentru reparatii placa electronica aer conditionat

Incercati sa folositi telcomanda pentru a face diverse setari pentru aparatul de aer conditonat, dar nu reusiti? Poate ca prima data ati crezut ca este o problema cu telecomanda, ati schimbat bateriile, dar problema persista in continuare.

Din pacate, s-ar putea ca in acest caz problema sa fie cauzata de un defect pe partea de electronica. Nu va faceti probleme, pentru ca de multe ori acest lucru se rezolva usor. Contactati-ma, ma voi deplasa la adresa dumneavoastra si voi verifica exact care este problema, pentru a gasi cea mai buna solutie.

Aparatul de aer conditionat afiseaza o eroare si nu mai baga aer? Sunt electronist aer conditionat de ani buni si va pot ajuta pentru rezolvare.

Aceasta este o defectiune foarte frecventa in randul proprietarilor de aparate de aer conditionat. Voi verifica exact ce semnifica acea eroare si voi rezolva problema astfel inca aparatul sa poata sa functioneze in continuare in mod eficient. Pentru ca am experienta semnificativa pe partea de reparatii, umplere freon, intretinere si curatare aparate de aer conditionat, am de asemenea o privire de ansamblu si imi voi da seama exact care este solutia optima pentru orice problema.

Aparatul de aer conditionat are miros de cablu incins sau fum? Luati legatura cu mine pentru placi electronice aer conditionat

Daca ati observat acest lucru, opriti unitatea cat mai rapid si contactati-ma pentru o programare. La cererea dumneavoastra ma voi deplasa la adresa pentru a verifica exact care este problema si cum poate fi aceasta remediata. Peste 99% din cazurile de acest tip se rezolva rapid.

Aparatul de aer conditionat emita zgomote ciudate in timpul functionarii?

Va pot ajuta. Sunt electronist aer conditionat cu experienta, certificat in domeniu. Aceste zgomote pot proveni de la unitatea interiora sau de la cea exterioare si de multe ori sunt de natura electronica. Este nevoie de dezmembrarea unitatii si verificarea starii placii electronice a aparatului.

LED-urile de la unitatea interioara se aprins si se sting? Aveti nevoie de reparatii placi aer conditionat.

Aceasta este o problema clasica de natura electronica. Cel mai probabil trebuie intervenit direct la nivelul placii de baza. In reparatiile pe care le fac, folosesc mai multe instrumente si aparate de masura menite sa ma ajute sa depistez usor si cu acuratete problema, iar asta face ca rata reparatiilor de succes sa fie de peste 99%.

Alte situatii cand puteti avea nevoie de servicii reparatii placi electronice aer conditionat

In afara de problemele enumerate mai sus, exista si alte situatii cand puteti avea nevoie de un electronist specializat pe aer conditionat si chestiuni electrice:

  • telecomanda functioneaza, dar aparatul nu porneste
  • aparatul se opreste cateva minute si apoi se opreste singur
  • unitatea din exterior nu porneste
  • aparatul de aer conditonat porneste, dar nu raceste pentru ca tevile de freon sunt calde
  • la pornirea aparatului din telecomanda, sar sigurantele

Pentru orice reparatii placa electronica aer conditionat, va rog sa ma contactati si voi interveni prompt.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button