Curatare

Preturii revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu

Telefon programari: 0734 850 441

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat

  • Interventiile in domeniul frigotehnic trebuie sa fie realizate execlusiv de tehnicieni calificati. Abordarea unei lucrari de curatare aer conditionat implica cunoasterea in amanunt a partilor componente ale sistemului de climatizare, dar si notiuni esentiale din domeniul electric si mecanic.Toate aceste abilitati sunt norme de lucru clare pentru tehnicienii echipei ClimServ si sunt puse in practica la fiecare solicitare pentru serviciul de curatare aer conditionat. In abordarea lucrarii comandate pentru acasa sau birou, echipa este instruita si pregatita sa aplice masurile de prevenire si raspandire a noului Coronavirus.
Apelează Acum!

0734 850 441

  •  

Mentinerea in buna functionare a climatizorului se bazeaza in mare parte si pe periodicitatea cu care ii sunt aplicate masuri de curatare aer conditionat. Un climatizor imbacsit cu praf si sedimente vegetale depuse pe radiatorul unitatii exterioare, devine un sistem de climatizare ineficient.Cand nu sunteti siguri daca este sau nu necesar acest serviciu, este suficient sa ne intrebati! Sunati-ne si veti primi informatii detaliate despre cum realizam si cat costa interventia de curatare aer conditionat.O amanare ar putea echivala cu scoaterea din functiune a climatizorului atunci cand curatarea nu a fost facuta la timp!

Oferim discount 15 % pentru mai mult de 5 aparate intr-o locație!

Faptul ca folosim exclusiv materiale consumabile profesionale nu inseamna ca pretul va fi mare. Echipa lucreaza continuu la eficientizarea activitatii prin folosirea de echipament si scule de lucru de ultima generatie. Pentru ca ne bazam pe acest aspect si tehnicienii isi insusesc rapid noile metode de lucru, putem sa va oferim un pret competitiv pentru serviciul de curatare aer conditionat, sau preturi reduse cand:
• Detineti in acelasi loc cel putin 5 echipamente de aer conditionat.
• Doriti sa incheiati un contract anual pentru curatare aer conditionat.
Pentru oricare dintre aceste situatii, cel mai sigur mod de a afla oferta ClimServ actualizata este sa ne contactati la numarul 0734 850 441. Cu acesta ocazie aflati daca este sau nu suficient sa primiti doar serviciul de curatare aer conditionat. Combinarea mai multor servicii, cum ar fi solutia de igienizare aer conditionat, va poate aduce o oferta de pret foarte buna.

0 K+
Clienti Multumiți
0
Rating
0 +
Lucram oriunde în București
0 +
Ani Experienta
INFORMATII UTILE

CURĂȚAREA ȘI IGIENIZAREA APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT

  • Am dezvoltat cel mai eficient, rapid si convenabil serviciu de curatare aer conditionat. Satifactia clientilor reprezinta insasi obiectivul nostru.Dezvoltarea tehnologica in domeniul climatizarii impune cunoasterea in amanunt a modului de functionare si servisare. Pentru acest motiv si pentru a va oferi un serviciu profesional de curatare aer conditionat, echipa ClimServ este continuu conectata la noutatile tehnice aparute.
  • Noutati pentru noi inseamna atat materialele consumabile cu care lucram, cat si metode corecte legate de aplicarea manoperei corespunzatoare in etapele de lucru realizate la curatare aer conditionat.Aparatura de aer conditionat este complexa si impune detinerea de cunostinte in mai multe domenii. Astfel, tehnicienii ClimServ au calificare si autorizare sa intervina asupra sistemului frigorific si partilor mecanice, dar si asupra partii electrice.
  • Fara aceste abilitati o interventie de curatare aer conditionat risca sa produca daune climatizorului, sau sa accidenteze persoana care intervine. Din acest motiv nu recomandam sa realizati in regie proprie interventii asupra sistemelor de climatizare.Va asiguram ca toate manevrele pe care le punem in aplicare pentru curatare aer conditionat sunt sigure, curate si nu aduc vreun discofort ulterior utilizatorului sau mediului inconjurator.
  • In contextul pandemic de Covid-19, acest serviciu este extrem de util pentru pastrarea curata a aerului climatizat din incaperi.Servicii
    Solicita periodic profesionisti in curatare aer conditionat.