Igienizare aer conditionat locuinta
25 septembrie 2021
Preturii revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu
25 septembrie 2021

Curatare aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6


Comanda serviciul profesional de curatare aer conditionat realizat de ClimServ.


Vei primi manopera profesionala pentru orice tip de climatizor de acasa / birou.

  • Interventiile in domeniul frigotehnic trebuie sa fie realizate execlusiv de tehnicieni calificati. Abordarea unei lucrari de curatare aer conditionat implica cunoasterea in amanunt a partilor componente ale sistemului de climatizare, dar si notiuni esentiale din domeniul electric si mecanic.Toate aceste abilitati sunt norme de lucru clare pentru tehnicienii echipei ClimServ si sunt puse in practica la fiecare solicitare pentru serviciul de curatare aer conditionat. In abordarea lucrarii comandate pentru acasa sau birou, echipa este instruita si pregatita sa aplice masurile de prevenire si raspandire a noului Coronavirus.

Mentinerea in buna functionare a climatizorului se bazeaza in mare parte si pe periodicitatea cu care ii sunt aplicate masuri de curatare aer conditionat. Un climatizor imbacsit cu praf si sedimente vegetale depuse pe radiatorul unitatii exterioare, devine un sistem de climatizare ineficient.Cand nu sunteti siguri daca este sau nu necesar acest serviciu, este suficient sa ne intrebati! Sunati-ne la 0731 810 649 si veti primi informatii detaliate despre cum realizam si cat costa interventia de curatare aer conditionat.O amanare ar putea echivala cu scoaterea din functiune a climatizorului atunci cand curatarea nu a fost facuta la timp!

Despre noi Telefon: 0734 850 441 program non-stop

Oferim profesionalism la serviciul curatare aer conditionat.

  • ClimServ a dezvoltat cel mai eficient, rapid si convenabil serviciu de curatare aer conditionat. Satifactia clientilor reprezinta insasi obiectivul nostru.Dezvoltarea tehnologica in domeniul climatizarii impune cunoasterea in amanunt a modului de functionare si servisare. Pentru acest motiv si pentru a va oferi un serviciu profesional de curatare aer conditionat, echipa ClimServ este continuu conectata la noutatile tehnice aparute.
  • Noutati pentru noi inseamna atat materialele consumabile cu care lucram, cat si metode corecte legate de aplicarea manoperei corespunzatoare in etapele de lucru realizate la curatare aer conditionat.Aparatura de aer conditionat este complexa si impune detinerea de cunostinte in mai multe domenii. Astfel, tehnicienii ClimServ au calificare si autorizare sa intervina asupra sistemului frigorific si partilor mecanice, dar si asupra partii electrice.
  • Fara aceste abilitati o interventie de curatare aer conditionat risca sa produca daune climatizorului, sau sa accidenteze persoana care intervine. Din acest motiv nu recomandam sa realizati in regie proprie interventii asupra sistemelor de climatizare.Va asiguram ca toate manevrele pe care le punem in aplicare pentru curatare aer conditionat sunt sigure, curate si nu aduc vreun discofort ulterior utilizatorului sau mediului inconjurator.
  • In contextul pandemic de Covid-19, acest serviciu este extrem de util pentru pastrarea curata a aerului climatizat din incaperi.Servicii
    Solicita periodic profesionisti in curatare aer conditionat.
    ClimServ iti pune la dispozitie o echipa profesionista pentru serviciul de curatare aer conditionat. Lucram exclusiv cu materiale si dispozitive profesionale.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA -350 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionat250 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU250 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc400 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon350 LEIServiciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Am dezvoltat pentru dumneavoastra un set complet de servicii profesionale pentru aparatura de aer conditionat. Toate operatiunile de servisare ce tin de curatare aer conditionat, igienizarea unitatii interioare, incarcare freon aer conditionat, mentenanta si interventii pentru reparatii aer conditionat se regasesc in portofoliul echipei ClimServ.

Daca serviciul de igienizare aer conditionat se concentreaza in mod special asupra decontaminarii unitatii interioare, procedura pentru curatare aer contionat este extinsa si la unitatea exterioara. Prin aceste masuri ne asiguram ca unitatile de climatizare vor fi in totalitate curate si ca functionarea lor este in parametri asa cum a prevazut producatorul.

La fiecare interventie analizam si verificam in amanunt fiecare element pasiv sau activ al climatizorului, aflat atat in unitatea interioara, cat si in cea exterioara. Find vorba despre un aparat electrocasnic complex, fiecare componenta depinde de buna functionare a celeilalte.

Aveti incredere in echipa ClimServ! Cu ocazia acestui serviciu tehnicienii va informeaza daca exista piese sau componente cu grad mare de uzura. Sesiunea de curatare aer conditionat este un bun prilej de a observa aceste deficiente, ele putand fi remediate la o singura vizita a tehnicianului.

Igienizare aer conditionat
Curatare aer conditionat acasa / birou cu metode profesionale.
Respirati aer climatizat curat dupa aplicarea metodei profesionale de curatare aer conditionat. Echipa ClimServ te ajuta sa-ti protejezi sanatatea si confortul.

Consideram ca transparenta in privinta lucrarilor pe care echipa ClimServ le realizeaza este importanta pentru dumneavoastra. Pentru acest motiv va prezentam ce presupune serviciul de curatare aer conditionat, rezidential sau comercial, pe care ni-l solicitati.

Fiecare pas de lucru va contribui direct la mentinerea in perfecta functionare a climatizorului. In utilizare zilnica acest aspect inseamna ca efectul fiecarei functii selectate se va concretiza in mai putin timp. Consecinta directa este un consum redus de energie electrica.

In plus, faptul ca piesele fixe sau mobile sunt curate contribuie la indepartarea posibilitatii de defectiune a acestora, prin urmare durata de utilizare a intregului ansamblu va fi cel putin egala cu durata normala de viata specificata de producator. Concret, iata cum vom actiona asupra ambelor unitati.

Unitatea interioara va fi curatata de orice depunere sedimentata pe filtre, turbina, tavita de evacuare a condensului si evaporator. Aceste parti ale unitatii interioare trebuie sa fie perfect curate pentru a nu risca imbolnaviri provocate de virusi, bacterii sau alergeni care se acumuleaza. Cu atat mai mult in acest moment o curatare aer conditonat indeparteaza riscul de contaminare cu Covid-19.

Unitatea exterioara este deprafuita si se indeparteaza orice murdarie cauzata de praf si resturi vegetale sau de alta provenienta. Radiatorul vaporizatorului este suflat cu aer comprimat, iar ventilatorul curatat. Restul componentelor sunt si ele deprafuite si carcasa unitatii este spalata.

Cu aceste masuri realizate, echipa ClimServ va garanteaza ca operatiunea de curatare aer conditionat ofera inca o perioada optima de utilizare sigura si eficienta pentru orice sistem de climatizare.

Preturi
Pretindem preturi corecte pentru curatare aer conditionat.
ClimServ se preocupa sa ofere preturi reale pentru curatare aer conditionat rezidential sau comercial, fara a face rabat la calitatea consumabilelor si manopera.

Faptul ca folosim exclusiv materiale consumabile profesionale nu inseamna ca pretul va fi mare. Echipa ClimServ lucreaza continuu la eficientizarea activitatii prin folosirea de echipament si scule de lucru de ultima generatie. Pentru ca ne bazam pe acest aspect si tehnicienii isi insusesc rapid noile metode de lucru, putem sa va oferim un pret competitiv pentru serviciul de curatare aer conditionat, sau preturi reduse cand:
• Detineti in acelasi loc cel putin 5 echipamente de aer conditionat.
• Doriti sa incheiati un contract anual pentru curatare aer conditionat.
Pentru oricare dintre aceste situatii, cel mai sigur mod de a afla oferta ClimServ actualizata este sa ne contactati la numarul 0734 850 441. Cu acesta ocazie aflati daca este sau nu suficient sa primiti doar serviciul de curatare aer conditionat. Combinarea mai multor servicii, cum ar fi solutia de igienizare aer conditionat, va poate aduce o oferta de pret foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button