Revizie

Preturii revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu

Telefon programari: 0734 850 441

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat

Cum scapati de mirosul urat din unitatea de aer conditionat din apartament? Doar prin serviciile noastre de curatare & igienizare aer conditionat acasa, mai pe scurt, revizie anuala periodica.

Locuirea rezidentiala confortabila la domiciliu, sau activitatile de birou, implica printre altele si folosirea echipamentelor de aer conditionat din locuinta. In functie eficienta acestora climatizarea si filtrarea aerului ambiental interior pe timp de vara sau iarna reprezinta un plus in pastrarea sanatatii si maximizarea confortului in cladiri.

Apelează Acum!

0734 850 441

Pentru ca aceste echipamente sa fie perfect functionale si sigure, este necesar ca periodic sa beneficieze de un serviciu profesional de curatare, igienizare si revizie aer conditionat. Va prezentam in continuare amanunte despre aceste servicii, dar si raspunsuri la cele mai importante probleme ce pot aparea in functionarea aparatelor de aer conditionat.

Oferim discount 15 % pentru mai mult de 5 aparate intr-o locație!

Din studiile efectuate la Centrul de Siguranță, Sănătate și Mediu Înconjurător din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) rezultă că aerul din interiorul spațiilor de lucru / de locuit este de 10 ori mai poluat decât cel din exterior, în special din cauza neîntreținerii corespunzătoare a aparatelor de aer condiționat.

0 K+
Clienti Multumiți
0
Rating
0 +
Lucram oriunde în București
0 +
Ani Experienta
INFORMATII UTILE

CURĂȚAREA ȘI IGIENIZAREA APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT

Aparatul de aer conditionat este un echipament complex a carui functionare are drept scop modificarea valorii temperaturii aerului dintr-o incapare. Functia selectata va produce aer rece sau cald ce este refulat din unitatea interioara. Climatizarea cu aer rece are drept efect secundar producerea de condens in unitatea interioara. Colectarea condensului se realizeaza intr-o tavita plasata sub vaporizatorul unitatii. Apa va fi evacuta in exterior prin tubulatura de scurgere..

In pauzele dintre utilizari vor ramane cantitati mici de apa in tavita de colectare, pe lamelele vapozizatorului si pe furtunul de scurgere. Acest mediu umed devine un loc favorabil pentru dezvoltarea de microorganisme, bacterii si virusi. Utilizarea pe termen lung in aceste conditii este periculoasa pentru sanatate. Primul semn ca este necesara o igienizare aer conditionat este mirosul neplacut cu care camera se umple la folosire sistemului de climatizare. Acest miros este produs chiar de prezenta microorganismelor.Detalii despre serviciul de igienizare aer conditionat sunt prezentate in continuare.