Revizie aparat aer conditionat
25 septembrie 2021
Curatare aparate de aer conditionat
25 septembrie 2021

Igienizare aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

 • Serviciu profesional de igienizare aer conditionat.
 • Telefon: 0734 850 441 program non-stop
 • Solicita serviciul de igienizare aer conditionat executat de ClimServ. Lucram cu consumabile si manopera profesionale pentru climatizoarele de acasa sau birou.
 • Profesionalismul in domeniul frigotehnic este esential pentru ca lucrarile de igienizare aer conditionat sa fie de foarte buna calitate.
 • Echipa ClimServ iti recomanda sa ai grija periodic de sistemul tau de climatizare. Igienizarea partilor componente din unitatea interioara reprezinta o masura sanitara pe care nu trebuie sa o ratezi. Cu atat mai mult, in contextul actual al pandemiei de Covid-19, aerul recirculat de climatizor trebuie sa fie perfect curat.
 • Daca nu sti cand este momentul pentru o sesiune profesionala de igienizare aer conditionat, intreaba-ne!
 • Iti oferim consultanta gratiuta in orice moment despre modalitatea prin care climatizorul tau poate fi igienizat rapid. La numarul de telefon 0731 810 649 vei primi toate detaliile.
 • Nu amana pentru saptamana viitoare! Sanatatea ta acasa sau la birou este foarte importanta cand folosesti sistemul de climatizare!

 • Executam profesional serviciul de igienizare aer conditionat.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA -350 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionat250 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU250 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc400 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon350 LEIServiciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

 • Experienta si calificarea ne permit sa va oferim cel mai bun serviciu de ingienizare aer conditionat. La ClimServ multumirea voastra este chiar tinta noastra.
 • Echipa ClimServ este permanent atenta la noutatile legate de etapa de servisare prin igienizare aer conditionat. Procedura in sine poate parea simpla, insa sunt necesare inainte de orice cunostinte tehnice legate de configuratia pieselor componente intr-o unitate interioara de climatizor. Pentru a putea utiliza eficient si tintit solutiile de ingienizare aer conditionat sunt necesare manevre prin care se poate ajunge exact la piesele componente ce aduna murdarie si microorganisme.
 • Pentru a elimina murdaria si a obtine efectul dorit de igienizare a climatizorului, folosim substante profesionale. Pe langa faptul ca dezinfectarea unitatii interioare se va realiza impecabil, aceste substante sunt sigure pentru dumneavoastra si mediul inconjurator.
 • Profitati de experienta si deschiderea echipei ClimServ de a va oferi oricand ne solicitati consultanta gratuita. Veti afla amanunte despre modul si durata interventiei, precum si pretul solicitat pentru igienizare aer conditionat.

 • Cheama acasa profesionistii in igienizare aer conditionat.
 • Profitati de expertiza tehnicienilor ClimServ in executarea serviciului de igienizare aer conditionat. Utilizam exclusiv consumabile si aparatura profesionala.
 • Gama de servicii pe care echipa ClimServ vi le ofera vor acoperi in totalitate orice fel de necesitate in legatura cu functionarea sigura a aparaturii de aer conditionat. Fie ca aveti probleme de functionare cu climatizorul de acasa, fie ca sunt necesare interventii profesionale de diagnosticare, curatare sau ingienziare aer conditionat pentru aparatura unui birou, bazati-va pe noi!
 • Este foarte important sa stiti ca echipa noastra este calificata pentru absolut toate operatiunele tehnice de montare si reparatii, ori cele de intretinere sau mentenanta sub contract. Cand ne solicitati pentru o interventie de igienizare aer conditionat, in mod automat la punerea in functiune a sistemului de climatizare verificam daca functionarea este normala. Acest lucru elimina riscul de a fi necesara o noua deplasare pentru o interventie, prin urmare veti avea costuri mai mici.

 • Pentru acasa si birou igienizare aer conditionat profesionala.
 • Calitatea aerului climatizat depinde de realizarea corecta a serviciului de ingienizare aer conditionat. ClimaServ iti garanteaza un serviciu profesional.
 • Este important sa stiti cum lucreaza echipa ClimServ atunci cand o solicitati pentru ingienizare aer conditionat. Trebuie sa tineti cont ca igienizarea periodica ajuta semnificativ la reducerea consumului de energie electrica. Atat timp cat aerul captat din incapere si trecut prin sistemul de climatizare va avea un parcurs rapid, calitatea climatizarii va fi la cel mai bun nivel. Timpul pana la atingerea temperaturii dorite va fi mai scurt, prin urmare aparatul va intra mult mai rapid in starea de asteptare. Urmare a acestui fapt este extinderea duratei de functionare a climatizorului pana la circa 20 de ani, fara reparatii majore.
 • Pasii de lucru vor include curatarea si deprafuirea componentelor unitatii interioare incepand cu carcasa. Turbina si vaporizatorul se curata cu lichid antibacterian sub presiune, astfel ca orice murdarie sedimentata va fi eliminata. Filtrele sunt spalate si decontaminate cu substante profesionale antibacteriene si spray-uri cu mare putere de indepartare a mirosurilor dificile. Acest dozaj este capabil sa distruga microorganisme, bacterii si virusi. Operatiunea nu produce murdarie in camera si nici aerosoli periculosi ulterior. In final unitatea este parfumata si pusa in functiune pentru verificare.
 • Va recomandam sa nu lasati la intamplare functionarea aparaturii de aer contitionat tinand cont de contextul pandemic actual. Virusul Covid-19 poate fi indepartat din incaperile locuite sau folosite in scop de birou. Cu cat incaperea este frecventata de mai multe persoane, cu atat mai des este recomandat sa chemati echipa ClimServ pentru serviciul profesional de ingienizare aer contionat.

 • Preturi competitive pentru igienizare aer conditionat.
 • Solicitam preturi coordonate cu performanta materialelor consumabile pentru igienizare aer conditionat si tehnica de lucru folosita de personalul ClimServ.
 • Pretul pe care il solicitam pentru igienizare aer conditionat reflecta munca echipei ClimServ si consumabilele pe care le utilizam. Suntem deschisi sa va oferim pachete speciale ce contin reduceri atunci cand:
 • Aveti in exploatare mai multe unitati de climatizare in aceeasi locatie.
 • Contractati serviciul de igienizare aer conditionat pentru un an.
 • Profitati de aceste conditii comerciale si mentineti in perfecta stare de ingiena sistemele de climatizare. Operatiunea de ingienizare climatizor poate fi combinata cu alte proceduri pe care le executam in mod curent. Astfel la o singura vizita a tehnicianului ClimServ se poate realiza si etapa de curatare aer contionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button