Preturii revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu

Curatare aparate de aer conditionat
25 septembrie 2021

Telefon programari: 0734 850 441

Masurile individuale de protejare in spatii inchise trebuie sa includa si igienizare aer conditionat atunci cand aparatura este folosita pentru conditionarea aerului din incaperi. Nu trebuie facuta o diferentiere substantiala in abordare intre spatiul rezidential si cel comercial, deoarece un sistem de climatizare are acelasi principiu de functionare in ambele situatii – recircularea aerului interior si conditionarea lui dupa necesitatile utilizatorului.

Am precizat acest aspect pentru ca uneori se poate crede ca pentru acasa operatiunea de igienizare aer conditionat nu este neaparat necesara. Intr-o foarte mica masura acest lucru poate fi adevarat, insa in practica atunci cand aerisirea incaperilor este deficitara posibilitatea infectarii cu Covid-19 este posibila.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA -350 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionat250 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU250 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc400 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon350 LEIServiciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Cu atat mai mult pentru incaperile in care lucreaza mai multi angajati la birouri, etapa de igienizare aer conditionat trebuie planificata lunar in contextul sanitar actual. Obisnuita si deja pusa in practica distantare intre angajati nu va impiedica niciodata miscarea aerului pe care unitatea interioara o produce.

In fapt, aerul din incapere este atras de turbina unitatii, trecut prin vaporizator unde este incalzit, racit, dezumidificat sau pur si simplu ventilat. La intrare exista filtre care vor retine cea mai mare parte a particulelor de praf sau microorganisme, insa acestea nu sunt infailibile. Cu cat sunt mai imbacsite, sistemul de filtare isi pierde din eficienta si astfel aerul contaminat cu virusi, alergeni sau bacterii va fi imprastiat in toata incaperea.

Efectul ingienizarii nu se rezuma doar la curatarea acestor filtre ci si la decontaminarea elementelor ce pun in miscare si asigura efectul dorit al sistemului de climatizare. Toate aceste piese mobile si statice vor fi curatate si ulterior dezinfectate cu solutii profesionale pentru igienizare aer conditionat.

Operatiunea in sine trebuie sa o lasati in seama unui tehnician profesionist, insa programarea trebuie realizata din timp. In aceasta perioada solicitarile pentru igienizare profesionala aer conditionat sunt numeroase, lucru care arata ca utilizatorii au inteles cat de necesara este aceasta abordare.

Va intrebati in mod justificat cum sa stiti cand este nevoie ca sistemul de climatizare sa fie igienizat. Primul raspuns vine chiar din modul si locul in care este folosita climatizarea. Pentru un apartament, in care se presupune ca in prezent doar membrii familiei au acces, procedura va fi solicitata cel putin o data la 2 luni, sau in orice caz cand exista o suspiciune ca filtrele ar putea fi contaminate. In schimb, pentru o incapere de societate comerciala in care zilnic exista la lucru angajati si pot aparea si persoane din afara societatii, atunci sesiunea de igienizare aer conditionat va fi solicitata lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button