Preturi

Preturi revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu

Telefon programari: 0734 850 441

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat

Masurile individuale de protejare in spatii inchise trebuie sa includa si igienizare aer conditionat atunci cand aparatura este folosita pentru conditionarea aerului din incaperi. Nu trebuie facuta o diferentiere substantiala in abordare intre spatiul rezidential si cel comercial, deoarece un sistem de climatizare are acelasi principiu de functionare in ambele situatii – recircularea aerului interior si conditionarea lui dupa necesitatile utilizatorului.

Am precizat acest aspect pentru ca uneori se poate crede ca pentru acasa operatiunea de igienizare aer conditionat nu este neaparat necesara. Intr-o foarte mica masura acest lucru poate fi adevarat, insa in practica atunci cand aerisirea incaperilor este deficitara posibilitatea infectarii cu Covid-19 este posibila.

ATENTIE: NU repar placi electronice (AC care NU pornesc) sau aparate care afiseaza ERORI, nu sunt electronist, ofer doar serviciile de mai jos: 
👉Servicii de calitate fara nici un compromis, 100 % cei mai seriosi din domeniu: 👈 ⚠️Locuri limitate luna iunie – iulie! Grabiti-va sa va programati! ⚠️ Pret
1

Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare Freon

Eu folosesc solutii si materiale de la producatori de top care sunt de calitate si originale! Spal unitatea interna pe pozitie, folosesc un sac unde se scurge toata mizeria care rezulta din procesul de curatare, spal turbina fara demontare, la exterior verific nivelul de freon si curat unitatea exterioara acolo unde este necesar! Daca nu ati inteles procedura exista video explicit pe site, il puteti viziona!
350 lei
2

Incarcare Freon 9 – 12.000 btu. (maxim 500 grame freon)

Spre exemplu, în cazul unui aparat de locuința cu capacitatea de 9-12. 000 btu vei găsi pe autocolant tipul de freon – R410a și cantitatea de freon necesară – 780 grame, altele pana la 1 kg. Unde sa anvelopat blocul sau sa făcut montaj defectuos si sa pierdut tot freonul prețul poate ajunge la 500 lei. Noi folosim doar freon original 100 % compatibil cu aparatul dvs de aici si costul cu 25% mai mare decât media! 
350 lei
3

Pachet Premium serviciu Revizie Recomandat la fiecare 2 ani!

Ce contine acest serviciu?

Atentie: Acest pachet nu este valabil si pentru aparatele care nu mai răcesc deloc sau trebuie completat cu freon mai mult de 350 grame! Diferența o calculam la fata locului!
1-Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare Freon
2-Completare – suplimentare Freon 9 – 12.000 Btu. (Maxim 350 Grame adică 1/3 )
3-Garantez temperatura aerului la iesire din unitate sa fie intre 5-10 grade C!
4-Garantez eliminare miros urat si un aer curat fara alte probleme care se pot datora necuratari adecvate!
Recomandarea mea este sa aplicați la acest pachet premium deoarece veți fi acoperiți de neplăceri minim 2 ani!
400 lei
4 Deplasarea mea la adresa dvs si constatarea unei defectiuni ireparabile (altele decat cele pe care le ofer mai sus) gen compresor blocat mecanic, instalatie frigorifica fisurata si ireparabila, piese care nu se gasesc pe stoc gen placa electronica de AC inverter, unitate exterioara amplasata inaccesibil de la geam din casa, se taxează cu 100 lei! 100 lei
Apelează Acum!

0734 850 441

Oferim discount 15 % pentru mai mult de 5 aparate intr-o locație!

Din studiile efectuate la Centrul de Siguranță, Sănătate și Mediu Înconjurător din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) rezultă că aerul din interiorul spațiilor de lucru / de locuit este de 10 ori mai poluat decât cel din exterior, în special din cauza neîntreținerii corespunzătoare a aparatelor de aer condiționat.

0 K+
Clienti Multumiți
0
Rating
0 +
Lucram oriunde în București
0 +
Ani Experienta
INFORMATII UTILE

CURĂȚAREA ȘI IGIENIZAREA APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT

Sistemul de climatizare dezvoltă în interiorul lui un microclimat umed favorabil dezvoltării bacteriilor și ciupercilor care pot conduce la afectarea sănătății, care apar în sistemul de evacuare a condensului generează mirosuri neplăcute la pornirea echipamentelor de aer condiționat.