Preturi

Preturi revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu

Telefon programari: 0734 850 441

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat

Masurile individuale de protejare in spatii inchise trebuie sa includa si igienizare aer conditionat atunci cand aparatura este folosita pentru conditionarea aerului din incaperi. Nu trebuie facuta o diferentiere substantiala in abordare intre spatiul rezidential si cel comercial, deoarece un sistem de climatizare are acelasi principiu de functionare in ambele situatii – recircularea aerului interior si conditionarea lui dupa necesitatile utilizatorului.

Am precizat acest aspect pentru ca uneori se poate crede ca pentru acasa operatiunea de igienizare aer conditionat nu este neaparat necesara. Intr-o foarte mica masura acest lucru poate fi adevarat, insa in practica atunci cand aerisirea incaperilor este deficitara posibilitatea infectarii cu Covid-19 este posibila.


1. Curatare Igienizare Unitate Interioara Eliminare miros pret 200 lei

2. Serviciu de Incarcare Freon AC de locuinta (APARATE CARE NU RACESC) pret de la 250 lei

3. PACHET PREMIUM Revizie Curatare Igienizare Unitate Interioara – Eliminare miros + Completare Freon pret 350 lei

* Program 9.00 – 19.00 de Luni – Duminica

Apelează Acum!

0734 850 441

Oferim discount 15 % pentru mai mult de 5 aparate intr-o locație!

Din studiile efectuate la Centrul de Siguranță, Sănătate și Mediu Înconjurător din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) rezultă că aerul din interiorul spațiilor de lucru / de locuit este de 10 ori mai poluat decât cel din exterior, în special din cauza neîntreținerii corespunzătoare a aparatelor de aer condiționat.

0 K+
Clienti Multumiți
0
Rating
0 +
Lucram oriunde în București
0 +
Ani Experienta
INFORMATII UTILE

CURĂȚAREA ȘI IGIENIZAREA APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT

Sistemul de climatizare dezvoltă în interiorul lui un microclimat umed favorabil dezvoltării bacteriilor și ciupercilor care pot conduce la afectarea sănătății, care apar în sistemul de evacuare a condensului generează mirosuri neplăcute la pornirea echipamentelor de aer condiționat.