Preturi

Preturi revizie, curatare si igienizare aparate aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 la domiciliu

Telefon programari: 0734 850 441

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat

Masurile individuale de protejare in spatii inchise trebuie sa includa si igienizare aer conditionat atunci cand aparatura este folosita pentru conditionarea aerului din incaperi. Nu trebuie facuta o diferentiere substantiala in abordare intre spatiul rezidential si cel comercial, deoarece un sistem de climatizare are acelasi principiu de functionare in ambele situatii – recircularea aerului interior si conditionarea lui dupa necesitatile utilizatorului.

Am precizat acest aspect pentru ca uneori se poate crede ca pentru acasa operatiunea de igienizare aer conditionat nu este neaparat necesara. Intr-o foarte mica masura acest lucru poate fi adevarat, insa in practica atunci cand aerisirea incaperilor este deficitara posibilitatea infectarii cu Covid-19 este posibila.

Apelează Acum!

0734 850 441

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

CEA MAI NOUA OFERTA -350 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionat250 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU250 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc400 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon350 LEIServiciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Oferim discount 15 % pentru mai mult de 5 aparate intr-o locație!

Din studiile efectuate la Centrul de Siguranță, Sănătate și Mediu Înconjurător din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) rezultă că aerul din interiorul spațiilor de lucru / de locuit este de 10 ori mai poluat decât cel din exterior, în special din cauza neîntreținerii corespunzătoare a aparatelor de aer condiționat.

0 K+
Clienti Multumiți
0
Rating
0 +
Lucram oriunde în București
0 +
Ani Experienta
INFORMATII UTILE

CURĂȚAREA ȘI IGIENIZAREA APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT

Sistemul de climatizare dezvoltă în interiorul lui un microclimat umed favorabil dezvoltării bacteriilor și ciupercilor care pot conduce la afectarea sănătății, care apar în sistemul de evacuare a condensului generează mirosuri neplăcute la pornirea echipamentelor de aer condiționat.